EIKSMARKA SENTER

Det nye hjertet i Eiksmarka

Eiksmarka senter ble åpnet i 1953, og regnes som det første kjøpesenteret i Norge. Siden den tid har senteret utført sin misjon som et samlende møtested for handlende i hele området. Etter drøyt 60 år i drift, innså vi at tiden var moden for å tilby noe helt nytt – til glede for alle som bor på Eiksmarka og i nærområdene rundt.
Med den lange og gode historien med oss har vi nå bygget et nytt og større Eiksmarka senter som ble offisielt åpnet 27. september 2018. Et senter over to plan med stor dagligvarebutikk og blomsterbutikk i underetasjen, samt butikker og spisesteder i hovedetasjen.

Din naturlige møteplass!

Vi tilbyr

3 TIMER GRATIS PARKERING

Vi tilbyr tre timer gratis parkering i vårt parkeringshus. Vi har seks plasser for forflytningshemmede og seks ladeplasser for el-bil. Vi har et automatisk parkeringssystem, og for parkering inntil tre timer trenger du ikke å foreta deg noe. Skal du parkere lenger kan du både få automatisk trekk på betalingskort eller betale manuelt, se skilting i p-hus for nærmere informasjon. Takst: Time 4 kr 20, time 4 kr 30. Følgende timer kr 40.
-
Har du mottatt feilaktig bøter? Ta kontakt med oss via mail: info@eiksmarka-senter.no

KONTAKT OSS

Er det noe du lurer på eller noe vi kan hjelpe deg med? Er du eller kjenner du en potensiell leietaker? Kontakt oss på e-post nå!

GODE HANDLEOPPLEVELSER

Senteret har en innvending handlegate og en god miks av butikker, tjenester og spisesteder. Vi legger vekt på det sosiale, med trivelige møteplasser både inne og ute.

SISTE NYHETER

Les de siste nyhetene fra senteret og våre butikker. Her finner du gode tips og nyttig informasjon om arrangementer, våre butikker og spesielle åpningstider.