Vi har det du trenger til 17. mai!

17.mai nærmer seg med storm skritt, og det er kanskje på tide å gjøre de siste forberedelsene til feiringen?

17. mai er vårens høydepunkt, og da er det ekstra hyggelig å samle venner og familie for å feire nasjonaldagen. Dette er også en ideell anledning til å pynte til fest både utendørs og innendørs, og fylle hjemmet i fargene rødt, hvitt og blått. Du kan utforske et bredt spekter av dekorative elementer på Mester Grønn og Nille. Her finner du alt fra blomster og flagg til duker og lys, for å skape et stemningsfullt festbord.

 

Tips fra Mester Grønn til borddekkingen:

Blomster er midtpunktet på ethvert festbord. Start med en nøytral duk og legg et bredt silkebånd i nasjonalfarger langs midten av bordet. Fyll mange små og mellomstore vaser med forskjellige snittblomster og spre utover. Knyt smale silkebånd rundt stetten på glass, dessert skåler eller halsen på en flaske med alkoholfri musserende drikke. Lag et kremmerhus av servietten, fyll med litt blomster, knytt silkebånd rundt og legg på hver kuvert. Avslutt med små bordflagg, og så er det bare å ønske gjestene velkommen.

Ta turen innom Mester Grønn og Nille for flere tips og inspirasjon!

17. mai sveisen for både to og firbeinte!

På 17. mai er det ikke bare bordet som skal pyntes, men også deg selv. Så hvorfor ikke ta deg tid til å gjøre deg fin og føle deg vel? Et besøk hos Petite frisørerne kan være akkurat det du trenger for å skinne på nasjonaldagen!

Hvorfor ikke ta med deg hunden din til Fomles hundefrisør i samme slengen for litt ekstra stell – kanskje dere går for matchende sveis?

 

17. mai antrekket!

Ser du etter det perfekte antrekket til 17. mai? Hos Pippa finner du et utvalg av stilige og festlige plagg som passer for enhver anledning. Enten du foretrekker et klassisk antrekk eller en søt leken sommerkjole, har Pippa alt du trenger for å stråle på nasjonaldagen.

Besøk Pippa og la de hjelpe deg med å finne det perfekte antrekket som vil få deg til å føle deg fantastisk på 17. mai!

 

Hos oss på Eiksmarka senter finner du alt du trenger for å få en fin 17.mai feiring – Hurra!