Trygg handel på Eiksmarka senter

Grunnet dagens smittesituasjon er vi pålagt å stenge flere av butikkene på senteret. Mange butikker er pålagt å holde stengt, men det er fortsatt flere av butikkene som er åpent som normalt, både for bestilling og timebestilling. (Listen oppdateres fortløpende)

OVERSIKT

Apotek 1 

Apoteket holder åpent som vanlig, slik at man fortsatt kan plukke opp resepter, medisin og annet nødvendig man måtte trenge. Se utvalget til Apotek 1 også på nett her

Dominos (kun take-away)

Dominos er åpent, men kun tilgjengelig for take-away grunnet smittesituasjonen. Hvis pizza frister til middag i dag er det bare å bestille via nettsiden her, og få det levert rett hjem på døren.

Grønt & Godt

Grønt og Godt holder dørene åpne for utsalg av ferske grønnsaker, oljer og annen god mat som kan nytes hjemme.

Kropp i Balanse

Hos Kropp i Balanse tilbyr de «en til en»-behandling som vil si at du fortsatt trygt kan komme på behandling, men da gjennom å bestille time. Oversikt over behandlinger og timebestillinger finner du her.

PS: Møt opp presist til timen, sprit hendene og bruk munnbind ved ankomst.

Dame smiler med skjønnhetssalong i bakgrunnen

Norli – åpent for klikk, vipps og hent!

Bruk Klikk&hent på norli.no eller ring inn din bestilling på 969 49 072. Varer forhåndsbetales med Vipps til #2260 Norli Eiksmarka, og hentes utenfor mellom kl. 10 og 16 -Nettbutikken finner du her

Petite Frisørene

Hos Petite Frisørene kan de også tilby «en til en»-behandling som vil si at du fortsatt trygt kan komme til frisørtime, men da gjennom å bestille time. Oversikt over behandlinger og timebestillinger finner du her.

PS: Møt opp presist til timen, sprit hendene og bruk munnbind ved ankomst.

Dame ser på klær i klesbutikk

Pippa (kun bestilling)

Vår favorittklesbutikk har fått lov til ha dørene midlertidig åpent (bruk inngang fra utsiden), de både sender og bringer også om det er noe du ønsker deg fra butikken. Du kan se noe av utvalget på deres instagramkonto her eller stikke innom butikken.

Sabi Sushi (kun take-away)

Du kan fortsatt bestille din favorittsushi fra gjengen hos Sabi Sushi, men da kun take-away. Du kan både bestille og se meny på Sabi sine hjemmesider her.

Vel bekomme!

Sushi biter blir skåret på et brett

KIWI

KIWI holder åpent slik at du får dekket alle dine dagligdagse behov. Vi minner alle våre besøkende om å sprite hendene grundig og bruke munnbind ved ankomst. Hold deg hjemme om du er syk, og gjerne bruk ett medlem fra husstanden til handlingen.

Råd & Retningslinjer

Vi er veldig opptatt av deres sikkerhet, og vi tar smittevernstiltak på alvor. Vi vil sørge for en rekke tiltak slik at vi kan sikre at det skal være trygt for alle parter å besøke oss! 🧡

– Antibac skal alltid være enkelt tilgjengelig
– Alle må holde minst 2 meter avstand til hverandre
– Forbehold om at man holder seg hjemme hvis man er syk