Skal du feire pappa?

Våre kjære pappaer fortjener å bli satt litt ekstra pris på innimellom, og farsdagen 14.nov er jo en perfekt dag å gjøre dette på! Vi har laget en liten liste med forslag til ting vi tror pappa vil bli glad for.

FARSDAG

En velfortjent massasje

Vi har alle godt av å ta et lite pust i bakken innimellom. Kropp i Balanse er eksperter på behandlinger som får kroppen til løsne opp og fjerne stress. Selv om pappa kanskje ikke ville sagt det høyt tror vi han hadde satt veldig pris på en skikkelig god og proff massasje av gjengen hos Kropp i Balanse.

Booking av behandling, bestilling av gavekort og mer informasjon kan du finne på kroppibalanse.no

Nyt et godt måltid sammen

Om du ikke har fått det med deg så har vi fått verdens fineste kafé og restaurant på senteret vårt! Hos La Pinsa serverer de helt fantastisk pizza og de har også skjenkebevilling hvis man har lyst på noe godt i glasset. Dersom dere er lunsjmennesker er ikke det noe problem heller, her får du god kaffe, nydelig bakst og sandwicher for å nevne noe. Her tror vi pappa kommer til å like seg!

Ikke noe er som en god bok

Det er en grunn til at man snakker så mye om å sette seg foran peisen med en god bok nå som høsten kommer, det er jo helt nydelig! Hos Norli er utvalget av gode bøker nærmest uendelig, så din oppgave blir å finne ut hva pappa liker og se om du kan finne noe som passer perfekt – her kan nok gjengen hos Norli gi gode tips og råd også.

Du kan se nyheter, utvalg og bestille via klikk&hent på norli.no

Si det med blomster!

Det er ikke alltid man trenger å ta helt av med dyre gaver og spektakulære overraskelser, noen ganger er det enklest å bare vise noen at du setter pris på de med en liten men betydningsfull gest. Skriv et kort og kjøp en vakker bukett som viser hva du føler. Mester Grønn har et stort utvalg av både planter og blomster, så her kan du finne noe til enhver smak omtrent.

Vil du se mer av utvalget kan du trykke deg inn på mestergronn.no

Sushi eller pizza?

Hva tror du han liker best? Vi kan tilby begge deler! Sabi er kjent i hele nabolaget og resten av Norge for å lage utrolig god sushi og det føles alltid som en luksus når man spiser maten de lager. Bestill en kombo av gode smaker og nyt et måltid sammen.

Er pappa derimot en pizzamann så er Dominos verdenskjent for å lage syndige pizzaer med alt som er godt på. De fleste sier ikke nei til digg pizza når det blir tilbudt, så her skal det mye til for at du trår feil.

Se menyen til Dominos på dominos.no og Sabi sin meny kan du finne på sabi.no

Måltidet du vet han elsker

Er det lasagne, eller er det kanskje kjøttboller i brun saus? Nei, kanskje han er en pastamann? Uansett hva det måtte være som er favorittmåltidet finner du nok det du trenger for å lage retten hos oss. KIWI har hyllene fulle av gode grønnsaker, kjøtt og god drikke – hos Grønt og Godt finner du en hel verden av spennende smaker og lukter. Ta en tur innom butikkene og gjør middagen litt ekstra spesiell med noen spennende produkter.