Påsken på Eiksmarka senter

Vi gleder oss til påsken og er klare for å komme i riktig stemning. Butikkene har det man trenger til kos, pynt og moro – sjekk ut den lille listen vi har laget under.

PÅSKE

Enten du skal nyte påskeværet i alpinbakken eller bare nyte turer i skog og mark er det alltid deilig å ha tøy til anledningen. Alt fra superundertøy, sekker, jakker og solbriller laget for slike forhold finner du i nettbutikken til Fjellentusiasten!

Er det lenge siden du har unnet deg en pause? En time massasje hos Kropp i Balansen gir kroppen den kjærligheten den fortjener og lader opp batteriene dine til ferien er over og du er tilbake på arbeidet igjen.

Påskematen

Påsken er tiden for å kose seg. Skal du lage en nydelig lammemiddag for anledningen kan du både dra innom KIWI og Grønt&Godt for å få den lille spesielle touchen på måltidet. Er du derimot bestemt på at du skal hvile i påsken gjør Sabi Sushi og Dominos det lett å få måltidet laget ferdig til din nytelse.

Når man skal fylle kveldene med aktiviteter er det ekstra gøy når man kan dra frem nye brettspill eller puslespill barna kan leke med. Ingenting er som en god bok og en varm kopp kakao eller kaffe i morgentimene heller – du finner alt du måtte trenge hos Norli.

Finn påskestemningen hos Nille! Med søte og fine pyntegjenstander, tepper og lys kan du forvandle hjemmet til påske. Bli inspirert og se mer av hva du kan finne for å sette personlig preg på påskefeiringen på deres hjemmesider.

Mester Grønn har alltid sesongens vakreste blomster og planter til både uteplassen og dekoreringen inne i huset.
Du finner inspirasjon, priser og utvalg på hjemmesidene deres her.

Dame ser på klær i klesbutikk

Enten du skal på afterski eller nyte dager ute i solen er det ingenting i veien for å se bra ut samtidig. Hos Pippa finner du alt fra fargerike og lette jakker, til de ekstra varme jakkene og moonboots som sørger for at du aldri fryser på bena. Se noe av utvalget på deres instagramsider her.

Sist men ikke minst er det viktig å ta vare på helsen og huden i påskesolen. Hos apoteket får du alt kroppen trenger for å overleve lange dager ute med mye aktivitet. Se utvalget på sidene deres  

TRYGG HANDEL

Vi er veldig opptatt av våre naboer og besøkendes sikkerhet, og vi tar smittevernstiltak på alvor. Vi oppfordrer alle som er innom senteret til å følge følgende råd slik at vi kan sikre at det skal være trygt for alle å besøke oss:

– Bruk hånddesinfeksjon, vask hendene grunding og ofte
– Bruk munnbind når du ikke kan holde 2 meter avstand inne på senteret
– Forbehold om at man holder seg hjemme hvis man er syk
– Følg informasjon som gis av og på senteret – samt råd fra helsemyndighetene og kommunen
– Hold avstand til andre inne i butikkene, både ansatte og andre kunder i kø
– Prøv å kun la én i husstanden gjøre innkjøp
– Unngå berøringspunkter der det lar seg gjøre