Norges beste hundefrisør

Er dette norges beste hundefrisør?

I august i fjor hadde vi gleden av å ønske Emilie og Fomle velkomne til Eiksmarka Senter, da Fomle’s Hundefrisør endelig åpnet sine dører hos oss! Vi er så glade over å se alle tilbakemeldingene de har fått, og vi er overbevist om at dette er norges beste hundefrisør!

Hils på Fomle!

Fomle er en eventyrlysten, leken og fluffy Newfoundland-hund som sjarmerer følgerne sine i senk. Han har over 184 000 følgere på TikTok og millioner av visninger på videoene sine.

Da Emilie bestemte seg for å åpne en hundefrisør-salong falt valget på vårt egne Eiksmarka Senter, og forberedelsene startet i fjor sommer.

Åpningsfesten var en braksuksess, og Fomle’s Hundefrisør har fått en rekke stamkunder siden – både tobeinte og firbeinte.

Din firbeinte bestevenn vil nok også trives her, i trygge omgivelser hos det som sannsynligvis er Norges beste hundefrisør.

 

Utforsk alle behandlingene

Emilie og Fomle tilbyr alt hunden din trenger av behandling, fra fullt stell til snuteklipp. Psst! Du får også gratis kloklipp.

Full behandlingsliste:

🐾Bad og føn

🐾Full stell

🐾Poteklipp

🐾Snuteklipp

🐾Rens/Napping av ører

🐾Floke-utgreiing

🐾Forhudrens

🐾Puddeldetaljer

🐾Intimbarbering

🐾Tømming av analkjertler

🐾Napping

Alle behandlingene tilbys til små, medium og store hunder, og du kan finne mer informasjon om alle behandlingene samt. priser HER.

Bli bedre kjent med Fomle her:

Instagram

TikTok

På hjemmesiden deres kan du også finne en rekke omtaler fra Emilies kunder, så du kan være helt sikker på at du er i profesjonelle og trygge hender.

Bestill din time hos Fomle’s Hundefrisør i dag for å oppleve Norges beste hundefrisør!