Morsdag på Eiksmarka senter!

Ikke funnet på hvordan du skal overraske mamma til morsdagen, og trenger noen ideer? Her har vi laget en liten liste med forslag til hva du kan gjøre hos oss!

MORSDAGSIDEER

Sabi Sushi

Ta med deg mamma på nydelig sushi, eller kanskje du vil gi bort et gavekort for å overraske henne? Uansett blir hun garantert glad!

Sabi Sushi har som et mål å gi en uforglemmelig smaksopplevelse, og har en stor kjærlighet og stolthet i det de gjør.

Velkommen til et bedre måltid med høykvalitets sushi!

Grønt og Godt

Hos Grønt og Godt finner du mange produkter du kanskje ikke klarer å finne i de store dagligvarebutikkene. Her er det ferske marinerte oliven, ferskpresset juice og varer med eksotiske smaker fra spesialplukkede leverandører.

Finn noe spennende på hyllene hos Grønt og Godt, eller disk opp en middag hjemme med eksotiske smaksopplevelser for å vise at du setter pris på mor!

Kropp i Balanse

Har du lyst til å unne din kjære mor litt ekstra velvære til morsdagen passer Kropp i Balanse perfekt. Her tilbyr de deilige hudpleie- og skjønnhetsbehandlinger som garantert vil bli satt pris på.

Bestill time via nettsidene deres på: www.kroppibalanse.no

Pippa

Er det lenge siden mamma har oppdatert klesskapet sitt? Har du lyst til å gi henne noe fint som hun kan føle seg virkelig flott ut i? Da må du stikke innom Pippa!

Pippa er en multibrandstore som har plagg som er litt mer spesielle enn de vanlige kjedebutikkene, og du vil alltid få profesjonell rådgivning slik at du finner antrekket som er perfekt for det du er ute etter.
Marianne og Cathrine ønsker deg velkommen!

Mester Grønn

Blomster til morsdagen vil alltid bli satt pris på av mamma, med tips og råd fra de flinke floristene hos Mester Grønn vil de sørge for at du får ditt særpreg på buketten du skal overraske mor med.

Petite Frisørene

Har mamma hatt den samme frisyren i alle år? Er det altfor lenge siden hun farget håret eller tatt seg en liten klipp? Ta med deg mamma til Petite Frisørene for en fresh-up, eller gi henne et gavekort til morsdagen! Her setter de alltid gjestene i fokus, og du kan være trygg på at mamma er i de tryggeste hender!

Eikenøtten

Overrask mamma med en nydelig lunsj med alle de deilige bakervarene du finner hos Eikenøtten, eller møt henne etter jobb og bestill dere en hjemmelagd italiensk pizza hver, Eiksmarka’s beste pizza får du hos Eikenøtten!

Her blir maten laget med råvarer av høy kvalitet, og medarbeiderne legger sjelen sin i maten de lager.

Velkommen!

Norli

Er det en bok moren din har snakket om at hun har lyst på? Eller kanskje et spill dere har hatt lyst til å spille med hele familien? Da bør du ta turen innom Norli! Her finner du alt du måtte trenge, og det er alltid gode tilbud.

Velkommen!