Morsdag og Valentines på Eiksmarka senter

Vis kjærlighet for mødre, for valentinere, for veldedige prosjekter, for våre kjæreste eldre. for barn og unge, for sykepleiere og lærere. Det er mange å vise litt ekstra kjærlighet for denne måneden og vi har laget en liten liste med gavetips fra butikkene våre!

GAVETIPS

Kvinnelig ansatt hos Mester Grønn med butikken i bakgrunnen og blomster på venstre side

Mester Grønn

Ingenting er som en vakker bukett med blomster for å vise noen at du er litt ekstra glad i de. Bruk fantasien og sett sammen din egne personlige bukett, eller spør om hjelp fra den dyktige gjengen hos blomsterbutikken.

Visste du for eksempel at antall roser og fargene på rosene betyr forskjellige ting? Sjekk Mester Grønn sin roseguide.

Sabi Sushi

Mat er et kjærlighetsspråk i seg selv, enten det er en romantisk middag for to eller et måltid du deler familien. Sushi er et måltid som er perfekt å dele. Sett sammen en spennende meny med nye biter dere aldri har prøvd eller gå for klassikerne som dere elsker.

Ta en titt på menyen til Sabi Sushi Eiksmarka her

Kropp i Balanse

En ekslusiv behandling hos Kropp i Balanse er noe alle burde prøve. Gi din kjæreste eller mor et skikkelig godt pust i bakken i behagelige omgivelser med en massasje som løser litt opp vinterens kulde og stress.

Kropp i Balanse har en rekke gode behandlinger å velge mellom – kjøp et gavekort og la den heldige velge selv!

Pippa

Spør du oss er de myke gavene de beste gavene. Hos Pippa har de plagg som er fulle av personlighet og farger fra anerkjente brands i moteverden. Vis din kjærlighet ved å velge noe som passer din heldige mor eller kjæreste, gjengen hos Pippa er eksperter på å velge ut vakre plagg, så her er det bare å spørre seg frem også!

Se litt av det fantastiske utvalget på deres instagramsider

Dame ser på klær i klesbutikk
Resepsjonen til petite frisørene på eiksmarka senter

Petite Frisørene

Er det lenge siden din kjære mor eller partner har fått fikset på hårfargen, slitte tupper og frisyren? Et gavekort hos Petite Frisørene er en fin måte å la din utkårede føle seg litt ekstra fin i en mørk og kald vintersesong! Disse jentene er utrolig flinke og sørger alltid for at kundene reiser mer fornøyde og glade enn de var når de kom inn.

Se priser på forskjellige behandlinger, klipp, osv på deres hjemmesider – her kan du også booke time  

Norli 

Med å gi en bok kan du vise at du bryr deg ved å velge bøker som matcher interessene til den du skal dele den med. Her finner du fantastiske reisebøker til dere skal ut å reise, kokebøker til de romantiske og hyggelige middagene, krimromaner til de som elsker spenning og mye mye annet! Her setter bare fantasien en stopper.

Se utvalget av bøker på Norli sine hjemmesider – PS: bestill via klikk&hent så kan du bare hente boken din utenfor butikken!

Kvinnelig ansatt hos Norli holder bøker med butikken i bakgrunnen
Råd & Retningslinjer

Vi er veldig opptatt av deres sikkerhet, og vi tar smittevernstiltak på alvor. Vi vil sørge for en rekke tiltak slik at vi kan sikre at det skal være trygt for alle parter å besøke oss! 🧡

– Antibac skal alltid være enkelt tilgjengelig
– Alle må holde minst 2 meter avstand til hverandre
– Forbehold om at man holder seg hjemme hvis man er syk