Leserinnlegg fra Kristin Austgulen Fosnæs

Vi har gleden av å ha inngått en sponsoravtale med Kristin Austgulen Fosnæs, som er vår lokale langrennstjerne – vi skal følge henne gjennom sesongen hvor hun holder oss oppdatert på hvordan det går!

LESERINNLEGG

Hei Eiksmarka butikksenter!

Håper alt står bra til med dere i denne unormale perioden.

Treningen mot neste sesong pleier å starte 1. mai, og det gjorde den i år også. Det er veldig godt å være skikkelig i gang igjen, og etter en måned med lystbetont trening er motivasjonen på å ta fatt på en ny sesong veldig tilstede!

Jeg går inn i mitt første år som senior nå, noe som blir veldig spennende. Det at jeg blir senior, betyr også at jeg ikke lenger skal være på noe juniorlag. Neste år skal jeg være en del av Regionslaget Oslofjord, som tidligere er kjent som Team Veidekke Oslofjord. Dette ser jeg veldig frem til. Jeg tror det kan bli veldig spennende og lærerikt. Samtlige av løperne på laget er eldre enn meg og har dermed mer erfaring. Jeg er klar for å suge til meg kunnskap og lære masse dette året.

På grunn av corona- restriksjonene, vil vi ikke ha noen samling sammen før i august. Likevel skal vi ha noen fellestreninger i uken, som gjør at jeg vil få god matching før den tid. Treningsjobben må man jo uansett gjøre selv! Nå i disse tider er jeg heldig som ikke driver med en innendørs lagidrett for eksempel. Skogen og veiene er åpne, så det er ingen hindringer som ødelegger treningen.

Tusen takk for støtten deres, det settes veldig stor pris på!

Det ble jo litt vanskelig å gjennomføre rulleskirennet som vi har snakket om nå før sommeren. Vi får bare se hva som skjer fremover med tanke på corona når det vil kunne bli mulig.

Ønsker dere alle en veldig fin, men også litt annerledes 17. mai!

Hilsen Kristin