Julegaveideer

Nå er julestria i full gang, og det er ikke alltid like lett å finne på gaveideer. Her har vi laget en liten liste med forslag til hvor du kan gjøre julehandelen din i år – og alt finner du her hos oss!

IDEER

Pippa

Er du lei av kjedebutikker og ønsker noe mer spesielt, samt tips og råd er dette butikken for deg. Alt du trenger rett i nærheten! Her finner du massevis av fine plagg, accessories og flotte smykker.

Marianne Gehrken og Cathrine Thorstad ønsker velkommen!

Grønt og Godt

Hos Grønt og Godt satser de på et godt utvalg av frukt og grønnsaker, og de har hyllene fulle av ulike delikatesser. Her finner du nydelige oljer, krydder og lignende du ikke finner i de vanlige dagligvarebutikkene!

Petite Frisørene

Enten det er en helt ny frisyre eller bare en rask styling før du skal i selskap, anbefaler vi deg å ta turen innom Petite Frisørene. De er opptatt av å ha gjestene i fokus, så du kan være trygg på at du er i de aller beste hender. Hos Petite Frisørene kan du kjøpe gavekort, kanskje ikke en dum idé og gi noen en helt fresh look til det nye tiåret?

Mester Grønn

Hos Mester Grønn på Eiksmarka finner du alltid planter og avskårne av god kvalitet, og et personale som til en hver tid ønsker å hjelpe deg med å finne akkurat det du leter etter uansett anledning. Blomster og planter er alltid en fin gave å gi, enten det er som takk for et selskap eller som pynt til barn og barnebarn som har flyttet hjemmefra.

Eikenøtten

Hos Eikenøtten på Eiksmarka senter møter du alltid blide medarbeidere som legger sin sjel i å lage alt selv, basert på råvarer av høy kvalitet. Her tilbys det blant annet bakervarer, påsmurt mat og hjemmelaget pizza. Her kan du ta med deg noen du setter ekstra pris på for et bedre måltid.

Sabi Sushi

Hos Sabi Sushi tror de på de enkle grunnreglene i den japanske kulinariske tradisjonen. De bruker kun råvarer fra seriøse leverandører med høyest mulig kvalitet. Hos Sabi kan du kjøpe gavekort som er en ypperlig gave å gi bort til jul.

Kroppibalanse

Hos Kroppibalanse møter du terapeutene som bryr seg! De tilbyr alt innen fysikalske behandlinger, kiropraktorvakt og skjønnhetsbehandlinger. Her kan du få hud- og fotpleie, medisinske injeksjoner, massasjeterapi og kiropraktikk. Om du kjenner noen du synes fortjener å koble helt av etter en lang desembermåned så selger de gavekort.

Norli

Norli er butikken der du finner inspirasjon til leseglede og gaver til både barn og voksne. Hos Norli finner du i tillegg til bøker, leker og lego, spill og mye annet gøy. Her finner du garantert noe fint du kan gi til noen du er glad i.