Handle lokalt hjemmefra

Vi gleder oss til alle butikkene våre kan holde åpent som vanlig, men i mellomtiden fungerer klikk&hent, vipps, telefon og take-away utmerket. Handle lokalt hjemmefra!

KLIKK&HENT

Take-away hos Dominos

Det er lov å unne seg noe ekstra godt, og akkurat det kan du hos Dominos. Akkurat nå har de mange spennende nyheter på menyen, og selv Eyvind Hellstrøm har komponert noen av de nye pizzaene. De har fått toppkarakterer og kjempegod kritikk i flere aviser, og er uten tvil verdt å prøvesmake – kanskje du finner en ny favoritt?

Dominos holder åpent for å hente og levere på døren fra klokken 11:00 til 22:00 hver dag! Se meny og bestill via deres nettsider her, eller ring de på 215 03 330.

Netthandel hos Fjellentusiasten

Det er vår i vinden og det blir mer og mer fristende å trekke ut i natur og frisk luft. Enten du skal på lange fjellturer hvor du trenger riktig utstyr, eller du bare har lyst til å legge deg komfortabelt ned i en hengekøye har Fjellentusiasten det du trenger. Trykk deg inn på nettbutikken for full oversikt her.

Timebestilling hos Kropp i Balanse

Hos Kropp i Balanse tilbyr de fortsatt «en til en»-behandling som vil da si at du fortsatt kan trygt komme på behandling gjennom å bestille time. Du finner oversikt over hvilke behandlinger og ledige timer som er tilgjengelige på deres hjemmmesider her.

PS: Prøv deres nye behandling «Ageless Future» og motta en goodiebag med demoprøver på hudpleieprodukter fra serien

Kvinnelig ansatt hos Mester Grønn med butikken i bakgrunnen og blomster på venstre side

Vippshandel hos Mester Grønn

Hos Mester Grønn kan du enkelt handle planter, blomster og potter. Se utvalget og bli inspirert på deres hjemmesider. Bruk vipps når du vet hva du skal ha, så klargjør de produktene slik at du kan hente de rett utenfor i butikkens åpningstid – enkelt og greit!

Netthandel hos Nille

Kjenner du også litt på vårfølelsen? Nå har Nille fått nettbutikk slik at du enkelt kan handle produkter til hus og hytte hjemmefra! Akkurat nå er det stappfullt av friske og fantastiske vårprodukter, se selv og bestill på nille.no

Klikk&hent hos Norli

Det er viktig å kontinuerlig fylle på i bokhyllene, og det skal du selvfølgelig fortsatt ha mulighet til! Finn dine favoritter og andre spennende nyheter på Norli sine hjemmesider – velg klikk&hent og plukk de opp utenfor butikken på senteret vårt.

Timebestilling hos Petite Frisørene

Du kan fortsatt bli frisk og fin på håret til vårværet hos Petite, bestill din time gjennom deres nettsider på petite.no eller ta kontakt med via telefon på 672 15 344. Oversikt over tilgjengelige behandlinger og timebestillinger finner du her.

PS: Møt opp presist til timen, sprit hendene og bruk munnbind ved ankomst.

Dame ser på klær i klesbutikk

Hent i butikk hos Pippa

Det er gøy å oppdatere garderoben til varmere vær, og hos Pippa er kleshengerne og hyllene fulle vårnytt. Du kan kontakte de på sosiale medier og få hjelp utenfor døren i butikken eller så kan du vippse å få varene tilsendt! Se mer på deres instagramsider her.

Take-away hos Sabi Sushi

Du kan fortsatt bestille din favorittsushi fra gjengen hos Sabi Sushi som take-away. Du kan både bestille og se meny på Sabi sine hjemmesider her.
Sabi er åpent fra 14:00-22:00 mandag til søndag.

Vel bekomme!

TRYGG HANDEL

Vi er veldig opptatt av våre naboer og besøkendes sikkerhet, og vi tar smittevernstiltak på alvor. Vi oppfordrer alle som er innom senteret til å følge følgende råd slik at vi kan sikre at det skal være trygt for alle å besøke oss:

– Bruk hånddesinfeksjon, vask hendene grunding og ofte
– Bruk munnbind når du ikke kan holde 2 meter avstand inne på senteret
– Forbehold om at man holder seg hjemme hvis man er syk
– Følg informasjon som gis av og på senteret – samt råd fra helsemyndighetene og kommunen
– Hold avstand til andre inne i butikkene, både ansatte og andre kunder i kø
– Prøv å kun la én i husstanden gjøre innkjøp
– Unngå berøringspunkter der det lar seg gjøre