Fotokonkurranse – Eiksmarka i bilder

Vi elsker Eiksmarka og har lyst til å hylle det med en fotoutstilling! Det vi trenger nå er deres engasjement i en fotokonkurranse.

FOTOKONKURRANSE

En fotokonkurranse for nabolaget

Enten du sitter med gode bilder fra før, har fint lys i hagen eller skal ta deg noen turer i sommer, er du hjertelig velkommen til å sende oss bilder! Dette er en lavterskel konkurranse, hvor målet er å se mer av nabolaget vi er så glad i. Det er ingen krav til kamera eller format, så her er det bare å sende inn! Vi gleder oss til å se Eiksmarka gjennom deres øyne.

Slik deltar du

Kommenter med et bilde fra Eiksmarka i kommentarfeltet på Facebookposten vår (du finner den øverst på siden), messenger eller på Instagram. Du kan også sende inn bidrag til vår post på Eiksmarka Vel sin Facebookgruppe. Vi er ute etter mangfold og variasjon, og vi er spesielt glad i bilder av folk og dyr i aktivitet, skiftende vær og små detaljer som ikke alle legger merke til!

Premier og fotoutstilling

Først og fremst ære og berømmelse, men også premier:
1. august blir det avstemming og vi avslører hvem som stikker av med 1. plass og et gavekort på 500,- De beste bidragene blir trykket opp og vist frem i utstilling hos oss – Lykke til!