Tren deg sunn i 2024

🎉 Godt nytt år fra Eiksmarka senter! 🎊 

Vi ønsker å takke deg for et fantastisk 2023 og ønsker deg et strålende og vellykket 2024! 

Her på Eiksmarka senter gleder vi oss til å fortsette å skape uforglemmelige shopping-opplevelser for deg i det kommende året. Vi har en rekke spennende arrangementer, tilbud og nyheter planlagt for å gjøre dine handleturer enda mer fornøyelige!

Feel good med Feelgood

Tren deg sunn i 2024!

Hva med å ta turen til Feelgood for å kickstarte det nye året?

Det er viktig å ta vare på sin egen helse, både den fysiske og den psykiske – og heldigvis har sistnevnte veldig godt av fysisk trening!

Hos Feelgood kan du trene på den aller beste måten, og bli hjertesterk! Du får nemlig trent hele kroppen, på en helt unik måte.

De elektronisk drevne treningsapparatene er stilt inn på tid, og du velger selv hvor mye vekt du vil benytte. I tillegg hjelper den fantastiske dama Nina gjerne til med å vise deg hvordan de ulike maskinene fungerer.

Denne treningsformen passer for folk i alle aldre, og uansett hva slags utgangspunkt du har – her trener faktisk toppidrettsutøvere og pensjonister side om side💪🏽

Tren deg sunn

Stikk innom i dag for en gratis prøvetime, for deg og alle vennene dine!

P.S. Du finner også en fantastisk god massasjestol på Feelgood, og mot et svært lite pristillegg får du en fantastisk opplevelse. Det kan vi skrive under på!

Du kan lese mer om Feelgood og deres unike treningstilbud HER.

Husk å følg oss på sosiale medier for jevnlige oppdateringer, bak kulissene-sniktitter og spesielle kunngjøringer. Vi elsker å høre fra deg, så tagg oss gjerne i dine shopping-innlegg!

Følg oss på Facebook HER👋🏼

Følg oss på Instagram HER👋🏼

Takk for at du velger Eiksmarka senter som din destinasjon for shopping og inspirasjon. Må ditt nye år være fylt med glede, suksess og uforglemmelige øyeblikk! 🎇