Endelig kan vi åpne!

Etter en lang periode med stengte butikker og alternative løsninger kan vi endelig glede oss over at ting begynner å gå mot normalen. Nå er alle våre butikker åpne igjen og vi gleder oss over å ønske dere velkommen tilbake!

VELKOMMEN TILBAKE

Etter gledelige nyheter forrige uke åpner vi nå dørene til alle våre butikker igjen. Dette har vært en utfordrende periode, men med hjelp av våre kjære kunder og butikker har vi kommet oss gjennom det med klikk&hent, nettbestillinger og andre tiltak.

Nå går vi straks inn i den glade maimåneden og varmere tider og da passer det ekstra fint at man kan benytte seg av alle tilbudene på senteret. Følg med på våre sosiale medier og arrangementet «Vår på Eiksmarka» for å få med deg en fantastisk 17.mai kalender full av premier, eksklusive tilbud og mer.

Vi gleder oss til å se dere igjen!

Goodiebags

Vi tenkte det var på sin plass med en varm velkomst, så her ble det stelt i stand med goodiebags til de som ankom i morgentimene på senteret. Ikke så aller verst å bli møtt av dette hyggelige bordet, eller hva?

TRYGG HANDEL

Trygg og hyggelig handel

Nå er alle våre butikker endelig åpne som normalt og vi gleder oss veldig til å komme litt tilbake til hverdagen igjen. Spisestedene vil kun være tilgjengelig for take-away.

Vi er veldig opptatt av våre naboer og besøkendes sikkerhet, og vi tar smittevernstiltak på alvor. Vi oppfordrer alle som er innom senteret til å følge følgende råd slik at vi kan sikre at det skal være trygt for alle å besøke oss:

  • Bruk hånddesinfeksjon, vask hendene grunding og ofte
  • Bruk munnbind når du ikke kan holde 2 meter avstand inne på senteret
  • Forbehold om at man holder seg hjemme hvis man er syk
  • Følg informasjon som gis av og på senteret – samt råd fra helsemyndighetene og kommunen
  • Hold avstand til andre inne i butikkene, både ansatte og andre kunder i kø
  • Prøv å kun la én i husstanden gjøre innkjøp
  • Unngå berøringspunkter der det lar seg gjøre