Endelig er sommeren her!

Endelig er sommeren her, og det er kanskje på tide å gjøre de siste forberedelsene før det er for sent?

Med solfylte dager og varme netter rett rundt hjørnet, er det på tide å oppdatere garderoben, marinere grillmaten, pynte med fargerike blomster og gjøre hjemmet klart for sesongen. Hva er vel da bedre enn å få fikset alt du trenger på et sted? Endelig er sommeren her!

Sommerinteriør og strandutstyr

Gjør hjemmet ditt klart for sommeren med Nilles fantastiske utvalg av sommerinteriør. Fra stilige puter og tepper til fargerike lys og dekorasjoner, kan du finne alt du trenger for å skape en sommerlig atmosfære inne og ute. I tillegg har de et stort utvalg av strandutstyr, inkludert pinkinkutstyr, strandstoler, og leker til store og små. Uansett om du planlegger en dag på stranden eller en grillkveld i hagen, har Nille det du trenger.

Bilde hentet fra Nille sine sider. 

Sommergarderoben

Hos Pippa finner du alt du trenger for å se fantastisk ut denne sommeren. Enten du er på jakt etter en luftig sommerkjole, stilige sandaler eller annet fresht tilbehør, så har Pippa noe for enhver smak. Deres nye kolleksjon er fylt med lyse farger og lette stoffer som bringer frem den deilige sommerfølelsen – enten du skal i et bryllup, bytur eller på en hyggelig piknik i parken!

Bilde hentet fra Pippa.no

Sommerblomster til hjemmet!

Ingenting sier sommer som friske blomster, og hos Mester Grønn finner du et bredt utvalg av vakre sommerblomster. Fra fargerike buketter til dekorative planter, kan du finne alt du trenger for å skape en blomstrende oase hjemme. De ansatte er alltid tilgjengelige for å gi deg råd om hvilke blomster som passer best til ditt hjem eller hage, og hvordan du best tar vare på dem i sommervarmen.

Bilde hentet fra Mester Grønn. 

Skal du ha en festivalsommer?

Gjør deg klar for sommerens festivaler med det ultimate festivalkittet fra Normal. Hos Normal finner du alt du trenger for å overleve festivaldagene i stil og komfort. Deres festivalkit inkluderer nødvendigheter som solkrem, våtservietter, deodorant, hånddesinfeksjon og praktiske minitoalettartikler som får plass i vesken din. I tillegg har de morsomme og fargerike accessoirer som ansiktsglitter og solbriller som gjør festival-antrekket komplett. Etter en tur innom Normal er du godt forberedt på lange dager og netter fylt med musikk og moro.
Med alt dette og mer, er Eiksmarka Senter det perfekte stedet å starte sommeren. Kom innom for å oppdage alle våre fantastiske butikker og gjøre deg klar for en uforglemmelig sommer.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!