Alt du trenger til vinterkosen

Nå er det endelig vinterferie! Skal du nyte livet på hytten neste uke, eller skal du kanskje kose deg litt ekstra hjemme med familien? Vi har laget noen tips fra butikkene til ting som kan være kjekt å ha med seg på tur, enten det er i by eller mark – god ferie!

VINTERTIPS

Norli

Når man har vinterferie er det lurt å tenke på at man skal fylle tiden med noe når man kommer inn etter en lang dag ute med lek og moro. Hos Norli finner du alle brettspillene barna elsker og de gode bøkene som de voksne kan kose seg med i godstolen. Se utvalget på nett her – og er du i farten kan du benytte deg av klikk&hent slik at det du har bestilt står klart og venter på deg!

Fjellentusiasten

Vi er så heldige at vi har en butikk full av turklær, turutstyr, rett og slett alt du trenger for å leve komfortabelt i naturen. Fjellentusiasten Eva Strand er selv et utrolig engasjert turmenneske og det kommer du til å oppleve når du stikker innom pop-upen hennes på senteret vårt. Ta turen innom og slå av en prat med Eva eller bestill via hennes nettbutikk her

Nille

Nille er klare for vinterferien, enten den er ute i snøen eller i varme omgivelser hjemme eller på hytten. Fine tepper, puter, bakeutstyr, lys og masse annet som gjør det hyggelig både inne og ute finner du i butikken deres hos oss. Kanskje du skal invitere til en skikkelig stemningsfull og fin middag eller en grillaften ute rundt bålet – uansett finner du nesten alt du trenger hos nille.

Kropp i Balanse

Unn deg tid til deg selv i ferien! Det som er hele poenget med ferien er vel å koble helt ut og finne roen i både sjel og sinn? Gjengen hos Kropp i Balanse kan sørge for at kroppen får en velfortjent pause og den pleien den fortjener. Du kan se full oversikt over behandlinger og timebestilling på deres nettsider her

Dame smiler med skjønnhetssalong i bakgrunnen
Ansatt ønsker velkommen til Apotek 1 med butikken i bakgrunnen

Apotek 1 

Det er viktig å ta vare på huden og helsen i vinterkulden, så en tur innom Apotek 1 kan være en smart pit-stop før man drar ut på eventyr. Hudkrem, leppepomade, solkrem, kosttilskudd og alt annet som holder kroppen i sjakk finner du på apoteket. Akkurat nå har de stort vintersalg – sjekk ut utvalget her!

Pippa

Skal du ut i vinterkulden og har lyst til å se smashing ut i tillegg? Hos Pippa har de et enormt utvalg av jakker, luer og annet vintertøy fra velkjente designere og brands. Her finner du noe for enhver smak, enten du vil at det skal være minimalt og elegant eller fargerikt og fullt av personlighet! Se noe av utvalget på deres instagramkonto her og bli inspirert!

Dame ser på klær i klesbutikk

KIWI

Alt du kan grille rundt bålet, kvikklunsj og kakao til turen, smågodt til vinterkvelden samt matpakke til lange dager ute finner du hos KIWI. Trenger du matinspirasjon til vinteren kan du sjekke ut deres egne matblogg her. Husk at vi har 2 timer gratis parkering rett utenfor butikken, så det er enkelt å ta en svipptur innom!

Sabi Sushi og Dominos

Det er lov å gjøre det enkelt når man har ferie, og da har vi både nydelig sushi fra gjengen hos Sabi eller rykende fersk pizza fra Dominos på senteret vårt! Bestill en stor og spennende meny fra Sabi Sushi som hele familien kan kose seg med eller en digg pizza til deg og kjæresten fra Dominos – utrolig godt og enkelt blir det uansett!

TRYGG HANDEL

Vi er veldig opptatt av våre naboer og besøkendes sikkerhet, og vi tar smittevernstiltak på alvor. Vi oppfordrer alle som er innom senteret til å følge følgende råd slik at vi kan sikre at det skal være trygt for alle å besøke oss:

– Bruk hånddesinfeksjon, vask hendene grunding og ofte
– Bruk munnbind når du ikke kan holde 2 meter avstand inne på senteret
– Forbehold om at man holder seg hjemme hvis man er syk
– Følg informasjon som gis av og på senteret – samt råd fra helsemyndighetene og kommunen
– Hold avstand til andre inne i butikkene, både ansatte og andre kunder i kø
– Prøv å kun la én i husstanden gjøre innkjøp
– Unngå berøringspunkter der det lar seg gjøre